25 січня 2014 р.

Апельсиновий торт


Вітаю!
Цей чудовий зимовий торт легкий, соковитий, бадьорий і дуже простий у приготуванні. А якщо його прикрасити цукровую пудрою, то ще й дивовижно красивий.
Поспішаю поділитись рецептом.



Апельсиновий торт

Тісто:

  • яйця  3 шт
  • борошно 200 г
  • цукор 150 г
  • вершкове масло 100 г
  • розпушувач 16 г
  • цедра одного апельсина

Крем:
  • сік з 3 апельсинів (350 мл)
  • цукор 100 г
  • цедра 1 апельсина
  • борошно 1,5 ст. л.
  • крохмаль 1 ст. л.

Приготування:

Разігріти духовку до 180 градусів.
Збити яйця з цукром. Додати розтоплене вершкове масло і цедру. Окремо змішати борошно і розпушувач. Додати до яєчної суміші і ретельно перемішати. Форму змастити вершковим маслом, викласти туди тісто. Випікати близько 30 хвилин. Охолодити корж.
Для крему змішати всі інгредієнти і поставити на слабкий вогонь. Постійно помішувати, поки крем не загустіє. Охолодити.
Корж розрізати на 3 частини і намастити кремом.Готовий торт прикрасити цукровою пудрою. Можна вирізати велику сніжинку із паперу і використати її у якості трафарету. От і все!

Смачного!


Немає коментарів:

Дописати коментар