Цей чудовий зимовий торт легкий, соковитий, бадьорий і дуже простий у приготуванні. А якщо його прикрасити цукровую пудрою, то ще й дивовижно красивий.
Поспішаю поділитись рецептом.
Апельсиновий торт
Тісто:
- яйця 3 шт
- борошно 200 г
- цукор 150 г
- вершкове масло 100 г
- розпушувач 16 г
- цедра одного апельсина
Крем:
- сік з 3 апельсинів (350 мл)
- цукор 100 г
- цедра 1 апельсина
- борошно 1,5 ст. л.
- крохмаль 1 ст. л.
Приготування:
Разігріти духовку до 180 градусів.
Збити яйця з цукром. Додати розтоплене вершкове масло і цедру. Окремо змішати борошно і розпушувач. Додати до яєчної суміші і ретельно перемішати. Форму змастити вершковим маслом, викласти туди тісто. Випікати близько 30 хвилин. Охолодити корж.
Для крему змішати всі інгредієнти і поставити на слабкий вогонь. Постійно помішувати, поки крем не загустіє. Охолодити.
Корж розрізати на 3 частини і намастити кремом.Готовий торт прикрасити цукровою пудрою. Можна вирізати велику сніжинку із паперу і використати її у якості трафарету. От і все!
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар